mAcAm mNa naK cAri JITRA, KEDAH !!!! BUKAN NAK PROMOTE TAPI NAK HABAQ JA....

OKEH FINE...... 
apabila anda sampai di bandar Darulaman, dan anda terpaksa berhenti lampu merah (traffic light), lihat saja ikon ini..... bermakna anda dh pun sampai......








BeRdEKAtAN DR.RozMey......


BeRDeKAtAN KFC......


BeRdeKAtAN kOLeJ kOmUNiTI.....


bErDEkaTan SeCRet ReCIPe.....




CHAR KOEY TEOW....







InILah PAsArAyA YAWATA......
belakang yawata nieh la kowt RUMAH abg ein (cik fatin & cik izyan).........
 hahahha......

          PLAN LOKASI UNTUK SAMPAI BANDAR DARULAMAN (JITRA)........



senang jerk dekat exit highway lak tue.... anda perlu mengambil exit Bandar Darul Aman / Wang Tepus.
Bagi mereka yang menggunakan highway. INGAT EXIT 181.... INGAT YAWATA.......


MAKLUMAT TAMBAHAN ...........


cik izyan yg berasal dr JOHOR.... cik fatin yg berasal dr SIK,KEDAH.... cik ira yg berasal dr AMPANG..
cik josephine yg berasal dr SARAWAK..... cik samantha berasal dr TELUK INTAN......
aku bg hampa semua imaging atau dengan bahasa budimannya LITERASI awal la sebelum akhir semester ini..... nak sampai sni..... (kononnya la) bla tahun nak abeh stdy pown x tau la kan..an..an..an............ 

INSTITUT PERGURUAN BANDAR DARULAMAN,
JITRA...
KEDAH...


mukadimah sebelom cik izyan....cik fatin melangkah ke era bla....bla...bla...... 
semuanya ada kt JITRA nieh.... UNTUNGLAH kan...... nak makan ayam ad KFC....nak makan char koew teow pun ad.... nak makan kek SECret ad....  nak shopping ada YAWATA.... nak kuruskan BADAN ada Dr.Rozmey..... PAGEKAGE baek punya....



4 ulasan:

  1. pelan umah pengantin si dayah ngokngek xde ke??

    BalasPadam
  2. kemain lagi siap plan hehehehe

    BalasPadam
  3. hahahahahaha. bongok dayah nie. tergelak sorang sorang aku bace. hahaha. -yan- (malas nak sign in account)

    BalasPadam
  4. BLOM sampai Seru AKU lagi....
    hahha...

    BalasPadam